Το κυνήγι του θησαυρού ξεκίνησε, με αποκορύφωμα την ερχόμενη Κυριακή

Το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού, ξεκίνησε από χτες στις Καλυθιές, με τις είκοσι ομάδες, να ρίχνονται στη μάχη των αινιγμάτων.
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, του μυαλού και των συμμετεχόντων, οι διοργανωτές, έχουν για άλλη μια φορά, βάλει μπρος τις μηχανές, αλλά και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να ακολουθούν τα πληρώματα και οι ομάδες, προκειμένου να ακολουθήσουν σωστά τα βήματα, για την επίλυση των γρίφων, του χαμένου θησαυρού.
Για τον σκοπό αυτό, όλοι οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να ακολουθούν, τους παρακάτω κανόνες.

                                Κανόνες στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού

Το παιχνίδι επιφυλάσσει πλήθος εκπλήξεων, κωμικών καταστάσεων, απρόοπτων και ανατροπών για τους συμμετέχοντες κυνηγούς. 
Οι συνετές αποφάσεις, οι δεξιότητες, η ευστροφία, η ταχύτητα και άλλοτε οι γρίφοι όπου στη διάλεκτο του Κρυμμένου Θησαυρού σημαίνει μια σειρά από οδηγίες ή βοηθήματα μέσω των οποίων η ομάδα προσπαθεί να βρει απαντήσεις, να βρει αντικείμενα, να οδηγηθεί στα σωστά σημεία και να πάρει την απαραίτητη σφραγίδα επίλυσης του γρίφου. 
Φυσικά, θα υπάρχουν εκπλήξεις και δραστηριότητες που θα τις μάθετε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Α: Στις δραστηριότητες περιήγησης, στα παιχνίδια πλατείας και φυσικά στην παρέλαση, είναι υποχρεωτικό όλα τα μέλη να φορούν τις καρναβαλικές στολές τους. 
Β. Οι μετακινήσεις που γίνονται από τις ομάδες πραγματοποιούνται με δική τους επιλογή και δική τους ευθύνη. 
Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας πρέπει να τηρείται κατά γράμμα και εφόσον διαπιστωθεί κάποια παρατυπία από κάποιο παίχτη, μπορεί να οδηγήσει σε άμεση αποβολή της αντίστοιχης ομάδος. (Ο Μεγάλος Αδελφός θα είναι πανταχού παρών) 
Απαραίτητη η χρήση ζώνης ασφαλείας. 
Οι διοργανωτές δε φέρουν καμιά ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και συνιστούν στις ομάδες να ελέγχουν όταν διασταυρώνουν τους δρόμους.
Παιδιά μικρής ηλικίας θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους και να είναι υπό την ευθύνη τους 
Γ. Οι ομάδες που καταστρέψουν οποιοδήποτε στοιχείο για να εμποδίσουν τις υπόλοιπες ομάδες να συνεχίσουν το παιχνίδι, αποκλείονται αμέσως. (Μη σας παραξενέψει το αεροπλανάκι στον ουρανό) Δ. Η οργανωτική επιτροπή είναι αρμόδια για επίλυση κάθε ένστασης ή διαφωνίας που μπορεί να προκύψει. 
Ε. Απαραίτητα σύνεργα: Μολύβι και χαρτί, μέτρο ραπτικής, κράνος, φτυάρια, laptop ,κινητό τηλέφωνο με κάμερα άλλα και internet 
Ζ.Οι συμμετέχοντες δεν θα πρέπει να προκαλούν ζημιές και να είναι προσεχτικοί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις