Μιχάλης Μανιάς: Ο άνθρωπος… γκολ του ΠΑΣ

    Του Χρήστου Λεμονιά
Ο Μιχάλης Μανιάς συνεχίζει το βιολί του να σκοράρει και να δίνει νίκες στον ΠΑΣ Γιάννινα . 
Θύμα του αυτή την φορά η Καλλονή με τον Ροδίτη επιθετικό να φτάνει τα 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Το JOINSPORTS καταγράφει...
Η μηχανή των γκολ στον ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή σεζόν ακούει στο όνομα Μιχάλης Μανιάς. 
Παρά τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ που σφύριξε ο βοηθός και στέρησαν την δυνατότητα από τον Ροδίτη επιθετικό να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, για την ομάδα του, αυτός βρήκε τον τρόπο και στις καθυστερήσεις πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, κλειδώνοντας τους τρεις βαθμούς για τον ΠΑΣ κόντρα στην Καλλονή, φτάνοντας τα 8 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Μανιάς από την αρχή της σεζόν και παρά τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα που είχε η ομάδα, ήταν η πιο σταθερή αξιόπιστη λύση στην ομάδα των Ιωαννίνων. Δεν είναι δα και λίγο πράγμα οι 21 βαθμοί του ΠΑΣ να έχουν συνδυαστεί με τα γκολ που έχει σημειώσει ο Ροδίτης επιθετικός. Όποτε σκοράρει ο στράικερ του «Άγιαξ», ο ΠΑΣ παίρνει νίκες.
Μοναδική εξαίρεση το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα, όπου ο Μανιάς άνοιξε το σκορ, αλλά τελικώς ο ΠΑΣ γνώρισε την ήττα. Ο «Μιχαλάκης» των Ιωαννίνων βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ πολλές ομάδες ήδη έχουν αρχίσει να ονειρεύονται να τον κάνουν δικό τους. Μόνο που η απόλυτη προτεραιότητα του Μανιά είναι ο ΠΑΣ, καθώς μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με την ελπίδα κιόλας η ομάδα να έχει πάρει την αδειοδότηση.
Απομένουν τέσσερις αγώνες για να τερματιστεί ο φετινός μαραθώνιος του πρωταθλήματος. Ήδη ο Μανιάς έχει ισοφαρίσει το περσινό του ρεκόρ. Στο χέρι του είναι να το ξεπεράσει στα παιχνίδια που απομένουν, φτάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο Super League τον μαγικό αριθμό 10 στα γκολ.
Τα στατιστικά του Μανιά:
8 γκολ
71 τελικές προσπάθειες
Τα παιχνίδια που έχει σκοράρει ο Μανιάς στο φετινό πρωτάθλημα: ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα – Καλλονή (2), Ατρόμητος- ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια, Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις