Κάτι περίεργο συνέβη: είναι UFO αυτό που βλέπουμε;

Τι άραγε συμβαίνει;
Ποιος μπορεί να εξηγήσει, αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία;
Είναι όντως αυτό που όλοι νομίζουμε;
Ένας ιπτάμενος δίσκος;
Πήραμε αυτή τη φωτογραφία, από αναγνώστη του Ομφαλού, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.
Όπως καταλαβαίνετε, επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, ο Κος Δ.Σ, κάτοικος Φαληρακίου, κρατά την ανωνυμία του, αλλά θέλει να μοιραστεί μαζί μας, το απίστευτο περιστατικό.
Λάτρης της Ροδίτικης φύσης, βγήκε για την απογευματινή του βόλτα, βγάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες, όπως συνηθίζει κάθε μέρα.
Που να φανταστεί, ανεβαίνοντας τον Προφήτη Ηλία, αυτό που θα αποθανάτιζε, με την φωτογραφική του.
Το απίστευτο είναι, πως πράγμα πολύ σπάνιο, η φωτογραφία αυτή, που τραβήχτηκε χτες κατά το σούρουπο, είναι τόσο καθαρή και ευδιάκριτη, που συγκαταλέγεται μέσα στις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν αποτυπώσει ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας.
Ο Ομφαλός, επικοινώνησε νωρίς το βράδυ, με το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να διαπιστώσει αν υπήρξαν κι άλλοι μάρτυρες του απίστευτου περιστατικού.
Ο υπεύθυνος Αστυνομικός, μας είπε πως αρκετοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν με το Αστυνομικό τμήμα, για να δηλώσουν πως υπήρξαν μάρτυρες αυτού του περιστατικού, όπως και πολλοί ήταν αυτοί που είχαν τον φόβο για το τι θα μπορούσε να συμβεί.
Ο Δ.Σ, μετά το αρχικό σοκ, μπόρεσε να μας δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες.
Το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, Α.Τ.Ι.Α (UFO), έμεινε ορατό για περίπου δέκα δευτερόλεπτα κι αμέσως εξαφανίστηκε στον ορίζοντα!!!
Ο μάρτυρας, όπως ήταν φυσικό, υπέστη ισχυρό σοκ και πριν από λίγο, κατάφερε να μας ανακοινώσει την απίστευτη επαφή που είχε.
Εννοείται πως, για κάθε νέα πληροφορία, ο Ομφαλός, θα σας κρατά ενήμερους.
  

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
επιτέλους γιατί τα περισσότερα ούφο τα συναντώ στο δρόμο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
KAI TO EPSAXNA

Δημοφιλείς αναρτήσεις