ΣΕΤΚΕ: "Καλάθι Πρωινού" στα ενοικιαζόμενα δωμάτια
Γεύση… Ελλάδος στους ενοίκους των μικρών τουριστικών καταλυμάτων ετοιμάζεται να προσφέρει η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., με το «Καλάθι Πρωινού», τη νέα καινοτόμο πρωτοβουλία της.
Το «Καλάθι Πρωινού» επιμελείται ο chef Κωνσταντίνος Μουζάκης και στόχο έχει, αφενός την αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών των μικρών τουριστικών καταλυμάτων και αφετέρου την ανάδειξη των μοναδικών προϊόντων της ελληνικής γης.
Το ψωμί και γενικά τα αρτοπαρασκευάσματα, το μέλι, το γάλα, το γιαούρτι, οι πίτες και τα φρέσκα φρούτα θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του καλαθιού, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται και θα εμπλουτίζεται ανά περιοχή, με έμφαση στην τοπική κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα κάθε τόπου.
Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., αναμένεται να προσδώσει προστιθέμενη αξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν, ενώ είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες-φιλοξενούμενους των τουριστικών καταλυμάτων μέσα από την γνωριμία τους με τα τοπικά προϊόντα κάθε προορισμό.
Το «Καλάθι Πρωινού» επιμελείται ο chef Κωνσταντίνος Μουζάκης και στόχο έχει, αφενός την αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών των μικρών τουριστικών καταλυμάτων και αφετέρου την ανάδειξη των μοναδικών προϊόντων της ελληνικής γης.
Το ψωμί και γενικά τα αρτοπαρασκευάσματα, το μέλι, το γάλα, το γιαούρτι, οι πίτες και τα φρέσκα φρούτα θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του καλαθιού, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται και θα εμπλουτίζεται ανά περιοχή, με έμφαση στην τοπική κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα κάθε τόπου.
Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., αναμένεται να προσδώσει προστιθέμενη αξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν, ενώ είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες-φιλοξενούμενους των τουριστικών καταλυμάτων μέσα από την γνωριμία τους με τα τοπικά προϊόντα κάθε προορισμό.
tornosnews
Σχόλια